Zet jezelf en jouw kind, klas of leerling op #1!


Herken je jezelf in het volgende?

  • Je ziet dat je kind, leerling of klas vastloopt;
  • Je ziet dat het welbevinden van jouw kind, leerling of klas in het geding komt;
  • Je wil het graag veranderen, maar je weet niet hoe;
  • Je hebt al van alles geprobeerd om je kind, leerling of klas te helpen, maar tot nu toe heeft niets geholpen;

Ben jij op zoek naar:

  • Begrip over wat er met jouw kind, leerling of groep aan de hand is?
  • Handvatten hoe je met jouw kind, leerling of groep om moet gaan?
  • Een moment van overleg waarbij met je wordt meegedacht en wordt meegekeken?
  • Een coachingstraject om jezelf verder te ontwikkelen?
  • Een 1-op-1 traject voor jouw kind, waarbij maatwerk wordt geleverd?

"Ieder kind is een ster dat schittert op zijn eigen manier."

Wat levert het op?

Wanneer ik met jou, jouw kind of jouw leerling aan de slag ga komt er in de eerste plaats meer rust. Rust, omdat we er samen voor zorgen dat er meer begrip komt voor wat er aan de hand is. Daarnaast komt er groei. Groei op individueel en op klassenniveau, omdat ik zie wie of wat er achter de "problematiek" schuilt. Tot slot leer ik jou, jouw kind of leerling om op een andere manier naar jezelf of zichzelf te kijken. 

Hoe ziet het traject eruit?

Ieder traject is anders. Waar een inspiratiesessie een uur duurt, begint 1-op-1 begeleiding met tien keer een uur en neemt leerkrachtcoaching 3-6 maanden in beslag. Er valt geen "vaste" hoeveelheid tijd aan het traject te verbinden, omdat ik geloof in maatwerk. Elk traject stel ik met jou samen op basis van jouw wensen en behoeften of de wensen en behoeften van jouw kind of leerling. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Myrthe van Til. Ik ben opgeleid als leerkracht en in opleiding tot ecologisch, forensisch orthopedagoog. 

Het is mijn missie om te kijken achter gedrags- en leerproblemen. Vaak ligt daar de sleutel tot een "oplossing" Maar bovenal voelt een kind zich dan gezien en begrepen. 

Verder kijken dan wat zichtbaar is, is iets dat ik altijd heb gedaan en mij past als een tweede jas.

Wat doe jij anders dan anderen?
Ik kijk verder dan wat zichtbaar is en ik geloof dat daar de sleutel tot de oplossing ligt. Dit doe ik altijd in samenwerking met jou, omdat jij de expert ben van je eigen situatie. 

Waarom werk je niet met vaste trajecten?
Ieder mens is anders en ieder kind dus ook. Ik geloof niet dat eenzelfde traject voor iedereen hetzelfde oplevert. Door niet met vaste trajecten te werken, ben ik in staat om maatwerk te leveren dat beter aansluit op wensen en verwachtingen.

Bied je ook alleen huiswerkbegeleiding of bijles aan?
Nee, het kan onderdeel zijn van het traject maar ik bied geen "kale" huiswerkbegeleiding of bijles aan. Wanneer iemand bij mij komt voor huiswerkbegeleiding of bijles, dan ligt er negen van de tien keer iets onder. Dit varieert van focus tot faalangst en van moeite met leren leren tot een gebrek aan motivatie.

Bied je ook andere diensten aan?
Jazeker, ik bied ook trainingen en lezingen in het onderwijs aan. Deze maak ik op maat op basis van de vraag of de wens. Veel van mijn trainingen en lezingen gaan over gedrag, wat de betekenis van gedrag is en hoe je hier in de praktijk mee om kan gaan.

Stuur een bericht!

Op werkdagen neem ik binnen 48 uur contact op.