In 2017 werd mijn droom werkelijkheid..

Mijn eigen praktijk opende haar (virtuele) deuren en ik begon met het leveren van maatwerk aan ouders, scholen en organisaties.

Over mij

Vanaf het begin heb ik nooit volledig mijn ei kwijt gekund in het onderwijs. Lange tijd vroeg ik mij af wat ik "miste." Totdat ik op een woensdagochtend in 2017 wakker werd en het antwoord had. Ik realiseerde mij dat ik als leerkracht te weinig tijd had om mijn leerlingen te zien en maatwerk te leveren. Mijn hart begon harder te kloppen en ik voelde dat ik na 7 jaar in het onderwijs actief te zijn geweest eindelijk mijn missie had gevonden. 

Mijn missie

Het verschil maken voor kinderen, door ze te zien, achter hun gedrag te krijgen en hen samen met hun ouders en leerkrachten de hulp te bieden die ze nodig hebben en verdienen.

Mijn eerste leerling
Binnen drie maanden had ik mijn eerste leerling vanuit een PGB-traject. Wat was ik trots en wat vond ik het fijn om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van deze leerling. Deze samenwerking is zo'n succes, dat we nu zeven jaar later nog altijd samenwerken. Mede mogelijk gemaakt door een gemeente die de meerwaarde ziet van de begeleiding. En super leuk om te zien hoe deze leerling opgroeit tot een jong volwassene.

Geen SKJ-registratie
De wet veranderde en ik mocht als leerkracht uit het speciaal onderwijs steeds minder PGB-trajecten doen. De meeste gemeenten wilden niet verder kijken dan de regels van toen. Met uitzondering van mijn eerste leerling moest ik stoppen met mijn PGB-trajecten en opzoek naar een andere invulling van mijn praktijk. Dat was best een domper, want deze trajecten gaven mij de kans om maatwerk te leveren. 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Nadat bleek dat ik geen SKJ-registratie kreeg heb ik verschillende scholingen gevolgd. 
Hierdoor heb ik mezelf als professional verder ontwikkeld. Daarnaast ben ik in september 2022 begonnen met de opleiding tot ecologisch forensisch orthopedagoog, zodat ik nog beter leer kijken achter het gedrag van een kind. Stappen die ik nooit had gezet als ik PGB-begeleiding was blijven geven. 

Ik heb een enorme passie voor mijn vak en ben altijd op zoek. Op zoek hoe ik als professional kan blijven ontwikkelen. Op zoek naar wat ik nog meer kan doen voor een kind. Maar ook op zoek naar mezelf, wie ik ben en wat ik nodig heb. Zodat ik elke dag op blijf staan met een lach op mijn gezicht. Klaar voor een nieuwe dag, waarin ik ouders, leerkrachten en kinderen mag helpen bij hun uitdagingen in opvoeding en onderwijs. 

Nu is het jouw beurt...

Wat is jouw verhaal? Wat maakte dat je hebt doorgelezen tot hier? Waar herkende je jezelf in? Deel jouw verhaal in het contactformulier hieronder en ik neem tijdens werkdagen binnen 48 uur contact op.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.